Åh nej! Var är JavaScript?
Din webbläsare har inte JavaScript aktiverat eller stöder inte JavaScript. Vänligen aktivera JavaScript i din webbläsare för att visa denna webbplats ordentligt, eller uppgradera till en webbläsare som stöder JavaScript.
Ordnings- och trivselregler
Tänk på att det är vi tillsammans äger och förvaltar vi husen där vi bor och tillsammans gör vi vårt boende ännu mer trivsamt, genom att följa ordnings- och trivselreglerna:

Gemensamma utrymmen För att skapa trivsel för alla, så hjälps vi åt att hålla våra gemensamma utrymmen i gott skick.
Hemförsäkring - Tänk på att teckna Hemförsäkring för Bostadsrätt.

Utemiljön - Biltrafik på gångvägarna och parkering vid entréerna är tillåten vid flyttning. Katter skall hållas under uppsikt och hundar skall vara kopplade, så att de inte stör eller förorenar i sandlådorna, gångvägarna och grönområdena.

Trappuppgångar – Här förvarar vi inget som kan innebära brandfara eller annan fara för våra grannar eller oss själva. Trappan är er brandväg, den måste vara framkomlig!

Källare- och vindsförråd – Här försöker vi att hålla våra saker inne i lägenhetsförråden, samt håller koll på vad man inte får förvara i förråden. Förvaring av möbler, kartonger m m får inte ske utanför förråden.

Cykelförråd – Att transportera bort cyklar o dylikt, som inte längre används ger mer plats till grannar som använder sina. Cyklarna ska placeras i cykelstället eller i cykelförrådet.

Tvättstugor –Lämnas alltid i ett skick så ingen behöver börja sin tvättid med att städa. Se skötselbeskrivning och föreskrifter i respektive tvättstuga.

Soprum – Släng bara sådant som skall slängas i de kärl som finns. Annat skräp skall köras till Kommunens Återvinningsstation. Har man inte egen bil så kanske någon granne kan hjälpa till.

Balkonger – Balkonglådor hängs av säkerhetsskäl, på insidan av balkongen. Undantag för balkonger på nedre botten. Mattor skakas ej på balkongen. Mata inte fåglar från balkongen. Det är endast tillåtet att använda elgrill på balkongen. Om ni vill sätta upp markis ska den vara blå eller blåvit-randig.

Förändringar – När det gäller väsentliga förändringar måste man ha styrelsens godkännande. Kontakta kontoret om du ska glasa in balkongen, vi har sökt byggnadslov hos kommunen. Installation av tvätt- och diskmaskin ska göras av en fackman.

Felanmälan -Felanmälan - Maila till brfcleve@brfcleve.se eller ring vice värden Göte Mattsson 076-837 30 87. Träffas säkrast måndag-torsdag 09:00-14:00

Vid akuta situationer - Dagtid efter kl 16:00 och kvällar samt helger. Ring 0771-860 860 Riksbyggen för bedömning av behov, omfattning, ansvar och åtgärd.

Securitas störningsjour - Om du blir störd efter kl 23:00-07:00. Ring 010-470 57 32. OBS! Kostnaden för utryckningen betalas av den som stör!

Kontakt – Vi finns på Solgatan16. Tisdagar 11-12 och kvällstid enligt överenskommelse. Tfn ordföranden 076-834 30 87 eller vice värden 076-837 30 87. Träffas säkrast måndag-torsdag kl 09.00-14.00.